Bij ons is het liefde vanaf de eerste hap!
Neem geen werk mee naar huis. Maar liever één van onze heerlijke gerechten! #Mmmmm
Lettuce, please!
Niet enkel voor groentjes.
Niets beter dan verse en smakelijke blaadjes uit het veld als lunch. Onze chefs maken er verbazingwekkende, smakelijke en energieke salades van!
Souperb!
De beste soep! (Na die van ons bomma, natuurlijk)
Poederbouillon, additieven en smaakversterkers? Nee, bedankt! De ongezouten waarheid? Wij volgen het advies van de Hoge Gezondheidsraad, en gebruiken amper 0,5 gram zout per liter.
Ready meals.
Ping, 't is klaar!
Dé evenwichtige maaltijdoplossing voor je lunch. Of om mee te nemen naar huis. Al onze verse seizoengroenten zijn 100% Belgisch. Uiteraard.
Sweet pleasures.
Gewoon, omdat het kan.
Een beetje snoepen? Nobody's perfect. Behalve deze originele, lichte en zooooo yummy dessertjes!
Onze
smaakmakers#chefskitchen #nouvellecuisine
Onze chefs zijn echte keukengenieën, en streven ernaar al jouw smaakwensen te vervullen. Dankzij hun opleiding bij Lenôtre bieden ze je een subtiele mix van innovatie en vakmanschap. Ze presenteren je gezonde en evenwichtige gerechten, op basis van transparante origine. Mét een kleine twist, om van je maaltijd een echt moment van genot en ontspanning te maken.
De finesse
van Bart De PooterSchiet je smaakpapillen
naar de sterrenMet tweesterrenchef Bart De Pooter van Pastorale in Rumst als leermeester, is de Modern Recipe-brigade vakkundig opgeleid om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.
Met de ‘Crafted by De Pooter’-signature dishes, voegt hij verrassende en verfijnde specialiteiten aan de line-up toe! Work your Magic, Bart!
#weactlocal
Onze lokale helden waken over ons, overal in België.
#weactlocal
Ontdek ze om je heen.
Zie op Google Map-
Het beste? Dat vind je hier en nu.
Regel 1:We zweren bij seizoensgroenten
Asperges in november en aardbeien met Kerstmis? No way, dat smaakt naar niks! Wij baseren ons op de seizoenkalender van Leefmilieu Brussel. Gevolg? Ons mandje zit altijd vol met de beste groenten en fruit van het moment.
-
Regel 2:We zorgen voor evenwicht
Er gaat niets boven een evenwichtige voeding om fit te blijven! Onze diëtisten waken mee over je gezonheid: onze menu’s bevatten zeer weinig zout, suiker en verzadigde vetten, en respecteren zo de aanbevelingen van de Hoge Gezondheidsraad.
-
De korste weg is de lekkerste!
Regel 3:We oogsten hier, en nergens anders.
Alles wat we nodig hebben, vinden we hier bij ons. Waarom dus voedsel van de andere kant van de wereld overvliegen? Wanneer we ze rijp plukken en oogsten, behouden onze groenten en fruit al hun voedingsstoffen. Extraatje: wanneer de reis van veld naar bord zeer kort is, stoten we bij het vervoer weinig CO2 uit. Winnaar? De natuur!
-
Regel 4:We zoeken het niet te ver!
Niet dat we extreem chauvinistisch zijn, maar wij werken 100% lokaal, met Belgische producenten. Van Flandria-groenten en -fruit tot gerechten van Gomad, van Meesterlyck-ham tot Belbeef-rundvlees: ze zijn stuk voor stuk top. Én van bij ons, wat wil je nog meer?
-
Alsjeblieft, lieve planeet!
Regel 5:We laten niets verloren gaan
Zero Waste is ons motto en daarom kiezen we steevast voor 100% recycleerbare of composteerbare materialen. Laat je bord maar achterwege, onze trendy verpakkingen zijn handig én leuk om uit te eten. Onze glazen dessertpotjes? Neem ze mee naar huis en geef ze een tweede leven. YAY!
-
Regel 6:Wij houden van dieren én mensen
Wanneer onze menu’s dierlijke producten bevatten, dan is dat met een garantie van respect voor dier en milieu. We kopen ook aan via Fair Trade-kanalen, om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de levensomstandigheden van iedereen.
-
Regel 7:We love vegan
Liever geen dierlijke producten? Laat je dan verleiden door onze heerlijke vegan gerechten! Ze zijn een uitstekende bron van plantaardige eiwitten, boordevol verse groenten, peulvruchten en granen. Mooi meegenomen: onze focus op 'plantbased' heeft een positieve impact op onze CO2-uitstoot. Happy planet, dus!